Ervaringen bij Claarheid

Hieronder zijn verschillende ervaringen gedeelt door clienten, verwijzers of samenwerkende partijen.

Anoniem | client
Hallo Claartje. Wil even wat van me laten horen. Ben zoals je vast nog wel weet vorig jaar bij je in behandeling geweest. We zijn nu een jaar verder. Ik kan je vertellen dat het heel goed met me gaat. Heb sinds een half jaar een woning in de binnenstad. Heb het er erg naar m'n zin. Heb sinds drie maand een vriendin waar ik en wat ik nooit kon, uren mee kan praten de dingen delen en mezelf kan zijn. Denk dat ik zonder jou behandeling de stap die ik vorig jaar gezet heb nooit zou kunnen zetten. Heb m'n eigen zijn bij jou terug gekregen en m'n gevoel voor eigenwaarde. Wil je bij deze nogmaals bedanken. Ik kan je zeggen Claartje dat ik nu de gelukkigste man van de wereld ben.
Vriendelijke groet, H

Wolter Hagedoorn | collega | Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie
Hallo Claartje,
Ik ben onder de indruk van je verslag!
Mooi verwoord, helder, duidelijk en
overzichtelijk.
Bij deze dan ook mijn akkoord.

Boukje Loonstra | collega | Psychologen praktijk "Inzicht"
Claartje de Vries is ten eerste qua persoon een hele leuke, open, levendige, gedreven en humorvolle collega. Als professional is zij een zeer ervaren en gecertificeerde creatief therapeute. Vanuit deze functie is zij voor onze cliŽnten een meerwaarde. Zij werkt o.a. vanuit haar ruime praktijk in Heerde. Zelf verwijs ik al jaren (ook vanuit Dimence) met enige regelmaat cliŽnten naar Claartje en heb daar hele positieve ervaringen mee opgedaan. CliŽnten zijn erg tevreden.


Wilt u ook uw ervaring delen? Vul dan hieronder het formulier in. Uw ervaringen worden eerst gelezen en daarna op de website gezet indien de schrijver toestemming heeft gegeven.Ja Nee